Öğr.Gör. Aydın Bağdat Hocamız İçin Akademik Ve İdari Personel Kahvaltıda Bir Araya Geldi

09 Oca

ÖĞR.GÖR. AYDIN BAĞDAT HOCAMIZ İÇİN AKADEMİK VE İDARİ PERSONEL KAHVALTIDA BİRARAYA GELDİ

Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Aydın BAĞDAT’ın Sakarya Üniversitesine naklen gidecek olması sebebiyle  8 Ocak Pazar günü veda kahvaltısı düzenlendi.

Kahvaltıya Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr.Ayhan ŞAMANDAR, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Şenay GÜREL, öğretim elemanları ve idari personel katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Doç.Dr. Ayhan ŞAMANDAR, Sakarya Meslek Yüksekokuluna naklen geçiş yapacak olan hocamız Aydın BAĞDAT’a Meslek Yüksekokulumuz için yapmış olduğu disiplinli ve özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Okulumuza sağlamış olduğu katkılarının önemli olduğunu belirtti ve kendisine bundan sonraki akademik hayatında başarılar diledi.

Pasta kesiminin ardından Müdür Doç.Dr.Ayhan ŞAMANDAR tarafından Öğr.Gör. Aydın BAĞDAT’a okulumuz adına kol saati hediye edildi.