Tek-Çift Ders Sınavları Hk.

01 Haz

TEK ÇİFT DERS SINAVI BAŞVURULARI İLE ALAKALI AÇIKLAMA

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonu Tek Ders Sınavı 03.07.2018 Tarihinde Yapılacak Olup Sınav Programı Başvurular Sonunda Buradan İlan Edilecektir

Tek Çift Ders Sınavına Girebilmek İçin

• Dört Yarıyılın Tüm Derslerini Almış Olmak ve En fazla İki Adet Başarısız Dersi Kalmış Olmak
  • Sınavına Girilecek Olan Dersleri Daha Önce Almış Olmak ve devamsızlıktan kalmamış olmak
  • 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Harcını Yatırmış Olmak (Artık Yıl ve İkinci Öğretim Öğrencileri İçin)

Başvuru İçin Aşağıdaki Dilekçenin EKSİKSİZ Olarak Doldurulması ve 29.06.2018 Tarihi Mesai Bitimine Kadar Öğrenci İşleri Ofisine Ulaştırılması Gerekmektedir.

İl Dışında Olan Öğrencilerin Başvuru Dilekçelerini ve varsa Banka Dekontlarını  0 380 514 48 93 nolu faksa Göndermeleri Gerekmektedir. (Okunmayan Faks Dilekçeleri Kabul Edilmeyecektir)

Dilekçe verilmeden girilen sınavlar geçersiz sayılacaktır.

Ders Kodları yazılmamış dilekçeler kabul edilmeyecektir. Transkriptinizden başarısız olduğunuz dersin ders kodunu doğru yazıp yazmadığınızı kontrol ediniz.

BAŞVURU DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYIN