SBMYO ve DMYO'da Görev Teslim Töreni

13 Haz

SOSYAL BİLİMLER MYO VE DÜZCE MYO DA GÖREV TESLİM TÖRENİ

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Düzce Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen devir teslim töreninde, bu iki Yüksekokulumuzun Müdürü Prof. Dr. Ayhan Şamandar, görevini Dr. Öğr. Üyesi Yunus Biçen’e devretti.

Programa; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Genç, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar, Üniversitemiz Düzce Meslek Yüksekokulu ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yunus Biçen ile akademik ve idari personellerimiz katıldı.

Düzce Meslek Yüksekokulu binasında gerçekleştirilen devir teslim törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Genç, gerçekleştirilen devir teslim töreninde hem uğurlama hem de yeni bir sürecin içerisine girildiğini belirterek, bu güne kadar hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Ayhan Şamandar’a ve Yüksekokul çalışanlarına teşekkür etti. Başarıların ekip işiyle sağlandığının altını çizen Prof. Dr. Genç, uyum içerisinde çalışmanın sürdürülmesiyle yakalanan başarıların kalıcı olacağını belirtti.

Üniversitemizin 2006 yılında kurulmasına rağmen bu iki Yüksekokulumuzun yaklaşık 50 yıllık bir tarihi geçmişe dayandığını söyleyen Prof. Dr. İlhan Genç, böylesi bir köklü kuruma sahip olmanın gurur verici olduğunu ifade etti. Müdürlük görevine başlayacak olan Dr. Öğr. Üyesi Yunus Biçen’e başarılar dileyen Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Genç, bu güne kadar verdiği hizmetler için Prof. Dr. Ayhan Şamandar’a da teşekkür etti.

Yakın zamanda Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Dekanlığı görevini üstlenen Prof. Dr. Şamandar ise yaptığı açıklamada; 1990 yılında Meslek Yüksekokulunda göreve başladığını belirterek, geçen 28 yıl içerisinde Bölüm Başkanlığı, Koordinatörlük ve son olarak da Müdürlük görevlerini yürüttüğünü katılımcılarla paylaştı. Meslek Yüksekokullarımızın kurumsal kültüre sahip olduğunu belirten Prof. Dr. Şamandar, herkesin saygı, sevgi ve güven içerisinde çalışması gerektiğini vurguladı.

Yeni göreve başlayan öğretim elemanlarını da katılımcılara tanıtan Prof. Dr. Ayhan Şamandar, Müdürlük görevlerini devrettiği Dr. Öğr. Üyesi Yunus Biçen’e başarı dilekleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Düzce Meslek Yüksekokulu Müdürlük görevlerini üstlenen Dr. Öğr. Üyesi Yunus Biçen ise şimdiye kadar yaptığı çalışmalar için Prof. Dr. Şamandar’a teşekkür ederek, eskiden olduğu gibi şeffaf ve adil bir yönetim anlayışıyla eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.

Program sonunda yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı her iki okulumuz tarafından Prof. Dr. Ayhan Şamandar’a Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Genç tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.