Meslek Yüksekokulumuz Mezunlarını Vermenin Gururunu Yaşadı

29 Haz

2017-2018 Akademik Yılı Fakülte Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları Genel Mezuniyet Derece Töreni görkemli bir şekilde gerçekleşti.

Cumhuriyet Konferans Salonunda düzenlenen programa, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr.Nigar DEMİRCAN ÇAKAR, Rektör Yardımcıları Prof.Dr.İlhan GENÇ, Prof.Dr.İdris ŞAHİN, Düzce Protokolü, öğretim elemanları ile dereceye giren öğrencileri ve aileleri katıldı.

Program, Lisans mezunlarının 1.si olan öğrencinin açılış konuşmasıyla başladı.

Programda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, büyük bir mutluluk yaşatan bugünde, özveriyle yetiştirdikleri mezunlarımızı fedakar ailelere teslim etmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti ve öğrencilerimizin yetiştirilmesinde büyük emekleri olan öğretim elemanlarımıza teşekkür etti.

Mezun öğrencilere de seslenen Rektörümüz, Sizlerden en temel beklentimiz; ahlak, vicdan, sağduyu ve irade sahibi bireyler olarak kamu yararı gözetmeniz, devletimizin en küçük hakkını dahi korumanız ve savunmanızdır.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, konuşmasının ardından ülkemizde ilk kez Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde Nüfus ve Vatandaşlık Bölümü’nün açılmasında ve bu yeniliğin Üniversitemiz öncülüğünde ülkemize kazandırılmasında emekleri olan Düzce İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ahmet Nuri Oğuz’a plaket takdim etti.

Açılış konuşmalarının sonrasında önce lisans birincisi öğrenciye plaket ve hediyeleri, ardından ön lisans birincisi ve aynı zamanda Meslek Yüksekokulumuz Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölüm birincisi olan Seher ÇAKIR’a plaket ve hediyeleri Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr.Nigar DEMİRCAN ÇAKAR tarafından takdim edildi.

Programda daha sonra, Fakülte, Yüksekokullar ve Meslek Yüksekokullarında dereceye giren öğrencilerimize plaket ve hediyeleri takdim edildi. Başarı sıralamasında ilk üç sıraya adını yazdıran Meslek Yüksekokulumuz Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü öğrencilerimiz, akademik birim yöneticilerimizden hediye ve ödüllerini alarak büyük bir sevinç yaşadı. Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü öğrencisi Seher ÇAKIR’a Müdür Vekili Öğr.Gör.Erdem AKDEMİR tarafından, ikinci olan Fatma KOÇAK’a İşletme Yönetimi Bölümü Bölüm Başkanı Dr.Öğretim Üyesi Ömer BOSNALI tarafından, üçüncü olan Merve KARTAL’a ise Sosyal Güvenlik Bölümü Başkanı Öğr.Gör.Muzaffer ÇABUKOĞLU tarafından plaket ve hediyeleri takdim edildi.

Hediye ve plaket takdiminin ardından, Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu birincilerimiz, yaş kütüğüne isimlerini çakarak tarihe bir not düşmüş oldu. Son olarak hep birlikte keplerini havaya fırlatan öğrencilerimiz, mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşayarak yeni bir hayata merhaba dedi.

29 Haziran 2018 Cuma günü ise Ön Lisans düzeyindeki Meslek Yüksekokulların Genel Mezuniyet Töreni Üniversitemiz Stadyumunda gerçekleştirildi.

Program, 2017-2018 Akademik Yılı ön lisans mezunları birincisi olan Meslek Yüksekokulumuz Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü öğrencisi Seher ÇAKIR’ın açılış konuşmasıyla başladı.

ÇAKIR, Meslek Yüksekokulumuzu ve bölümünü birincilikle bitirmekten ve Üniversitemizden ön lisans birincisi olarak mezun olmaktan gurur duyduğunu söyleyerek “bu süreçte yardımlarını benden esirgemeyen fedakar anne ve babama ve değerli hocalarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından programda, Meslek Yüksekokulumuz Bölümlerinde dereceye giren öğrenciler ile mezun olan diğer bölüm öğrencilerine mezuniyet belgeleri Müdür V.Öğr.Gör. Erdem AKDEMİR, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Ömer Faruk ÖZGÜR, İşletme Yönetimi Bölüm Başkanı Dr.Öğretim Üyesi Ömer BOSNALI, Sosyal Güvenlik Bölümü ve Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanı Öğr.Gör.Muzaffer ÇABUKOĞLU ve Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr.Gör.Özge AKŞEHİRLİ tarafında tek tek takdim edildi.

Buradaki törende de öğrencilerimiz mezun olmanın haklı gururunu keplerini havaya fırlatarak yaşamış oldu.