Düzce İl Nüfus Müdüründen Anlamlı Ziyaret

11 Tem

Düzce İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ahmet Nuri OĞUZ, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr. Yunus BİÇEN’i ziyaret etti.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda yeni kurulan ve 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında ilk öğrencilerini alacak olan Nüfus ve Vatandaşlık Bölümü ile ilgili fikir alışverişi yapılan ziyarette, Öğrenci İşleri Şefi Baki ERDOĞAN’da hazır bulundu. Bölümden mezun olacak öğrencilerin KPSS sınavında öncelikli yerleştirilmeleri için yapılacak çalışmalar değerlendirilirken, DGS sınavı sonrası lisans tamamlama yapabilecekleri bölümlerin de değerlendirmesi yapıldı.

Türkiye’de ilk olan Nüfus ve Vatandaşlık Bölümünün tercih edilebilirliğini yüksek kılmak ve sürekliliğini sağlamak için karşılıklı işbirliği kararı alınan ziyaret, iyi niyet dilekleri ile son buldu.