Yeni Öğrencilerimize Oryantasyon Eğitimi Verildi

25 Eyl

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Eğitime Yeni Başlayan Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğrencilerimize Yönelik “Oryantasyon Eğitimi” düzenlendi.

24 Eylül 2018 tarihinde Konferans Salonunda düzenlenen programa, Müdür Doç.Dr.Yunus Biçen, öğretim elemanları ve 1.sınıf öğrencilerimiz katıldı.

Program, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları huzurunda 1 Dakikalık Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Ardından kürsüye gelen Müdürümüz Doç.Dr.Yunus BİÇEN, Meslek Yüksekokulumuza yeni başlayan 1.sınıf öğrencilerimize hoş geldiniz diyerek Üniversitemizi ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuz ile Düzce şehrimizin tanıtıldığı slayt eşliğinde öğrencilerimize eğitim-öğretim hayatları boyunca kendilerine gerekli olan bilgileri kısaca aktardı.

Program, öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılmasıyla son buldu.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ailesi olarak tüm öğrencilerimize eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileriz.