Meslek Yüksekokulumuz Yönetiminden Düzce İl Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürlüğüne Nezaket Ziyareti

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr. Yunus BİÇEN, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Erdem AKDEMİR, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanı Öğr.Gör.Muzaffer ÇABUKOĞLU ve Yüksekokul Sekreteri Hatice ÖKTEN Düzce İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ahmet Nuri OĞUZ’a 28 Eylül 2018 tarihinde nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Meslek Yüksekokulumuzda 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde 40 öğrenci ile tam dolu olarak eğitime başlayacak olan Nüfus ve Vatandaşlık Programı öğrencilerimizin mezuniyet sonrası istihdamları, lisans tamamlamaya yönelik dikey geçiş durumları ve bu bölüm mezunları için ilgili kurumlarla yapılacak yazışmalar sonrasında alınacak olan KPSS kodlarının ne olması gerektiği ile ilgili konuşuldu. Ayrıca, öğrencilerimizin Türkiye genelinde Nüfus Müdürlüklerinde staj yapabilmelerini sağlamak amacıyla İçişleri Bakanlığı ile Düzce Üniversitesi arasında bir protokol düzenlenmesi  gerektiği konusunda fikir birliğine varıldı.

Ziyaret, Düzce İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile Meslek Yüksekokulumuz arasında işbirliğinin artarak devam etmesi, güz ve bahar döneminde Meslek Yüksekokulumuzda Nüfus ve Vatandaşlık Programı içinde yer alan derslere ilişkin konferans, seminer vb. düzenlenmesi, ve karşılıklı iyi niyet temennileri ile sona erdi.