Muhasebe Ve Vergi Bölümü Öğrencilerimizden Düzce SMMM Odasına Ziyaret

02 Kas

Muhasebe ve Vergi Bölümü öğrencileri ile 1 Kasım 2018 tarihinde Düzce SMMMO’na ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarete, Muhasebe ve Vergi Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Şenay GÜREL ve Dr. Öğr. Üyesi Alaettin İMAMOĞLU ve öğrenciler katıldı.

SMMMO yetkililerince sıcak bir karşılama ile başlayan ziyarette öncelikle öğrencilerimize ikramda bulunuldu.  Ardından konferans salonuna geçildi. Düzce SMMMO Başkanı Remzi GÜNAL, oda sekreteri Fatma ÇETİN ve yönetim kurulu üyesi Cem YILDIRIM tarafından öğrencilerimize SMMM mevzuatı, stajyerlik öncesinde ve sonrasında yapılan sınavlar, odanın faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Ayrıca öğrencilerimizden kendilerine yöneltilen sorular cevaplandırıldı.

Söyleşinin sonunda, Muhasebe ve Vergi Bölümü adına Düzce SMMMO Başkanı Remzi GÜNAL’a Bölüm Başkanı Öğr.Gör.Şenay GÜREL tarafından çiçek takdim edildi.

Ziyaret, fotoğraf çekimi ile son buldu.